Er zijn veel mogelijkheden met de auto; vervoer van deur tot deur.

• Geïndiceerd vervoer
• Vervoer ouderen naar maandelijkse 60+ soos
• Regio taxi pashouders
• Vervoer kerkbezoek o.a. naar Dinxperlo / Ulft
• Ziekenhuisvervoer bezoek als ook behandeling
• Bezoek aan huisarts / tandarts / fysio Dinxperlo / Gendringen / Ulft
• Vervoer van / naar zorgboerderijen dagbesteding
• Vervoer naar zorg- / gezondheidsinstellingen bezoek / dagbesteding
• Boodschappen in Dinxperlo / Gendringen / Ulft wekelijks
• Winkelen Doetinchem / Bocholt
• Leerlingen vervoer wintermaanden
• Andere niet genoemde behoeften aan incidenteel vervoer

Dorpsauto: Individueel Vervoer tussen 07:00 en 23:00 uur gedurende 7 dagen per week, uitgevoerd door vrijwillige dorpsgenoten die mensen graag "verder" willen helpen, met een 5 persoons auto, dus medepassagiers zijn ook welkom
Voor al die mensen die niet (langer) in staat zijn in hun vervoersbehoefte te voorzien
Betalen: Starttarief € 2,= (inclusief de eerste 8 Km.) Voor elke kilometer extra geldt een tarief van € 0,25.
Extra passagier € 2,= en extra opstapplaats : € 2,=
Contant betalen aan de chauffeur aan het eind van de rit.
Opstappen: Bij de mensen aan huis, vervoer van deur tot deur en op de plaats van bestemming zo nodig naar binnen begeleiden.
Reserveren: Telefonisch via de Dorpsauto Telefoon : nummer 06-235 45 198.
Minimaal 2 dagen van te voren bellen. Vermeldt: uw naam, telefoonnummer, ophaaladres , aantal passagiers en reisdag & datum. Gewenst tijdstip van ophalen en de bestemming (adres)

Tevens graag een opgave van bagage en bijzonderheden (rollator e.d.)

Wilt u als vrijwilliger deelnemen aan dit project, als –incidenteel –chauffeur of in de organisatie als rittenplanner of zelfs projectgroep lid, dan bent u ook van harte welkom. Indien we voortvarend willen gaan starten is elke ondersteuning welkom. Bent u geïnteresseerd in het welzijn van onze gemeenschap en de leefbaarheid van onze woonomgeving dan informeren wij u graag over dit mooie initiatief.
Mocht u belangstelling hebben in het gebruik van de dorpsauto, met of zonder chauffeur, of mee willen werken aan dit project dan vragen wij u om dit te melden bij de onderstaande personen, lid van de projectgroep dorpsauto.

Leden projectgroep:
Ronald Lubbers Bohnenweide 14, 0315-652043 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tonny Stroet Krommenhorst 32, 0315-651650 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jan Kip Terborgseweg 15, 0315-651094 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie :
bel dan met de dorpsauto telefoon 06-235 45 198
ook voor het reserveren van de dorpsauto.

http://www.dorpsauto.nu/documenten/folder6.pdf

Laatste nieuws

Nieuwsbrief Projectgroep Wonen in Breedenbroek-Voorst Beste inwoners van Breedenbroek en Voorst, Dit voorjaar is door de Belangenvereniging Breedenbroek-Voorst de start gegeven om de woonwensen in...
Vanaf 2013 volgt een enthousiaste groep van ca. 25-30 personen jaarlijks een herhalingscursus Reanimatie/AED, georganiseerd door de BVBV. Onder leiding van Ben Arentsen van EHBO Varsseveld  wordt in een...
BREEDENBROEK - Op maandag 8 juli vindt een bijeenkomst plaats bij Zalencentrum Koenders in Breedenbroek, waarop de presentatie plaatsvindt van de uitkomsten van de Woonvisie. Na de pauze is de...